1η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος Ένα θαύμα της φύσης, κάθε μέρα στο ποτήρι μας

Ένας Πρίγκιπας... να τον πιεις στο ποτήρι!

1η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Ένα θαύμα της φύσης, κάθε μέρα στο ποτήρι μας

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος καθιερώθηκε από την Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ το 2001 κι εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, για να αναδείξει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία και την ανάπτυξη των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το γάλα είναι φυσικά θρεπτικό και νόστιμο, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά για την ανάπτυξη και την υγεία, μικρών και μεγάλων. Με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο συμβάλλει σημαντικά στην σκελετική ανάπτυξη των παιδιών, ενώ προστατεύει και τους μεγαλύτερους από την οστεοπόρωση. Δύο ποτήρια γάλα την ημέρα θεωρούνται απαραίτητα για την τόνωση και την αναδόμηση των μυών όσων αθλούνται ή ασκούν έντονη φυσική δραστηριότητα. Και χάρη σε ένα πλήθος βιταμινών όπως είναι η Β12 το γάλα θρέφει τα κύτταρά μας και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού απέναντι σε ιώσεις και μικρόβια. Ένα θαύμα της φύσης, κάθε μέρα στο ποτήρι μας.

Το γάλα ΔΕΛΤΑ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καλύπτει όλες μας τις τις ανάγκες, από την βρεφική και την παιδική ηλικία αλλά και σε όλα τα στάδια της ζωής μας.

Προέρχεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και παραγωγούς, και περνά από 2,500 ελέγχους για να είμαστε σίγουροι πως θα απολαμβάνετε την αξεπέραστη διατροφική του αξία και την μοναδική του γεύση καθε μέρα, σαν να ειναι γιορτή!

cow-earth

Γιορτάζουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος
με πράξεις προσφοράς

kid-smile

Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού, καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα, για 3 μήνες.