Η ΔΕΛΤΑ στο Ν. Ξάνθης

Η ΔΕΛΤΑ συμβάλλει στην κάλυψη έκτακτων αναγκών λειψυδρίας σε οικισμούς του Ν. ΞΑΝΘΗΣ

H ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της στρατηγικής και των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, παρέχει ενεργή και έμπρακτη στήριξη στις τοπικές κοινωνίες και συμβάλλει με συνέπεια στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών. Το φετινό καλοκαίρι, ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Δήμου Μύκης του Νομού Ξάνθης, διαθέτοντας βυτιοφόρο όχημα για μεταφορά πόσιμου ύδατος σε οικισμούς του Δήμου. Η περιοχή είναι ορεινή και αντιμετωπίζει σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες, με σημαντικότερη τη λειψυδρία, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι συνάδελφοι από το Σταθμό Συγκέντρωσης Γάλακτος Συδινής και από τη Διεύθυνση Logistics συνεργάστηκαν αποτελεσματικά ώστε να καλυφθούν άμεσα οι έκτακτες ανάγκες λειψυδρίας του Νομού, σε μια περιοχή ορεινή και δύσβατη, προς βοήθεια των κατοίκων και των κτηνοτρόφων της περιοχής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Μύκης ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ και τους εργαζόμενους της, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με την κίνηση της αυτή η Βιομηχανία Γάλακτος ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ απέδειξε, για μια ακόμη φορά πέραν των άλλων, την ιδιαίτερη ευαισθησία και τον κοινωνικό της χαρακτήρα στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Μύκης και των κατοίκων της περιοχής”.

ΔΡΑΣΕΙΣ