Τιμητική διάκριση για τη ΔΕΛΤΑ!

Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ!

Τιμητική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για τη συνεχή προσφορά της προς την Ένωση, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη.

Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια επί σειρά ετών, στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια και δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά, συμμετείχε ως χορηγός στις καλοκαιρινές συναυλίες της Ένωσης στο Ηρώδειο, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τις ανάγκες των παιδιών.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ προσφέρει σε κάθε ευκαιρία μεγάλες ποσότητες προϊόντων της στα παιδιά της Ένωσης, καλύπτοντας βασικές διατροφικές τους ανάγκες, ενώ οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετέχουν και στηρίζουν εθελοντικά πλήθος δραστηριοτήτων, που έχουν σκοπό να προσφέρουν βοήθεια στα ιδρύματα της Ένωσης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η ΔΕΛΤΑ με την ενέργεια «Share the Love», προσέφερε γάλα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών. Στο Μαραθώνιο της Αθήνας, η εταιρεία προσέφερε 1 λίτρο γάλα στα παιδιά, για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξαν οι εργαζόμενοί της, ενώ παιδιά από τα σωματεία που στηρίζει η Ένωση έτρεξαν μαζί με τους εργαζομένους, έχοντας την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά του Αθλητισμού. Επίσης, στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «No Finish Line της Αθήνας», που είχε σκοπό τη στήριξη των σωματείων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, η ομάδα άθλησης των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ συνέβαλλε σημαντικά στην επίτευξη του σκοπού του αγώνα, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα χιλιόμετρα και κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία της.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα υποτροφιών σε νέους κτηνοτρόφους που προσέφερε για 3η χρονιά η ΔΕΛΤΑ στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου 2019 η εκπαίδευση 25 νέων κτηνοτρόφων, η οποία υλοποιήθηκε από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, με υποτροφίες που προσέφερε η ΔΕΛΤΑ, σε νέους κτηνοτρόφους και παιδιά κτηνοτρόφων συνεργατών της. Στόχος των υποτροφιών είναι η εξειδικευμένη και βιωματική εκπαίδευση των νέων κτηνοτρόφων, με σκοπό να βελτιώσουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων όπου εργάζονται.

Συμμετοχή της ΔΕΛΤΑ σε σημαντικό περιβαλλοντικό ευρωπαϊκό έργο, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Η ΔΕΛΤΑ συμμετείχε εθελοντικά στη δοκιμή μεθόδου για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της φέτας και συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της δοκιμής. Το έργο είχε αναλάβει ο ΣΕΒΤ, μαζί με άλλους 5 Εθνικούς Συνδέσμους Βιομ. Τροφίμων της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Σλοβενίας και Πορτογαλίας, με σκοπό τη δοκιμή της μεθοδολογίας αποτίμησης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τροφίμων, που παράγονται στη Μεσόγειο.

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ κάνει πράξη το μήνυμα «ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη» στηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας στις 12 Μαΐου και στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με κεντρικό μήνυμα «ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη», προβάλει το σπουδαίο έργο ζωής που επιτελούν οι Μητέρες SOS των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας απλόχερα στα παιδιά αγάπη και ασφάλεια. Η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά ενισχύει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ τώρα με αφορμή τη γιορτή θα προσφέρει επιπλέον 10 λεπτά με κάθε αγορά συσκευασίας 1 λίτρου φρέσκου γάλακτος.

Η ΔΕΛΤΑ βραβεύθηκε για τη στήριξη των Νέων Κτηνοτρόφων

Η ΔΕΛΤΑ βραβεύθηκε στα φετινά Responsible Business Awards για τις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιεί, με σκοπό τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της γαλακτοπαραγωγού κτηνοτροφίας στη χώρα μας, παρέχοντας για 3η χρονιά υποτροφίες προς νέους κτηνοτρόφους.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Με στόχο να νιώσουν τα παιδιά φροντίδα και χαρά, οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ κατασκεύασαν όμορφες λαμπάδες για κάθε ηλικία και τις προσέφεραν στα παιδιά μαζί με τσουρέκια,  προϊόντα της εταιρείας, αλλά και πασχαλινές ευχές με την υπογραφή του κάθε εργαζόμενου που έκανε την προσφορά. Τα Πασχαλινά δώρα παρέδωσε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», την Πέμπτη 19 Απριλίου, ώστε να δοθούν έγκαιρα στα παιδιά.

Συμμετοχή της ΔΕΛΤΑ σε μεγάλη άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος

Η ΔΕΛΤΑ συμμετείχε ενεργά στη μεγάλη άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της στον Αγ. Στέφανο Αττικής, από τον 6ο και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, καθώς και από την 1η ΕΜΑΚ, με την κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ».