ΔΕΛΤΑ Μικρές Οικογενειακές Φάρμες Γεύση όπως παλιά

Ακόμη κι όταν πρέπει να μένουμε μακριά, υπάρχουν αξίες που μας φέρνουν κοντά. Όπως το γάλα & το γιαούρτι της ΔΕΛΤΑ από Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, από τους δικούς μας μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Γεύση όπως παλιά

Όταν η οικολογική συνείδηση συναντά την….παράδοση

Η νέα μας συσκευασία είναι ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον! Πιστοί στη δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους, φέρνουμε πρώτοι το φρέσκο γάλα σε συσκευασία έως και 35% rPet, ανακυκλωμένο πλαστικό, σεβόμενοι το περιβάλλον & τον πλανήτη και κάνοντας πράξη την υπόσχεσή μας να προστατεύουμε «κάθε τι που αξίζει». Μια ακόμη καινοτομία στη νέα συσκευασία, αποτελεί το μεταλλικό μας καπάκι το οποίο χρησιμοποιείται για 1η φορά στην κατηγορία του γάλακτος.

Γεύση όπως παλιά, παραδοσιακά δίπλα μας…

Υπάρχουν αξίες που ξεπερνούν τις αποστάσεις, που μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε από τους δικούς μας ανθρώπους.

Με τη ΔΕΛΤΑ κάθε οικογένεια αποκτά τη δική της μικρή φάρμα και οι Έλληνες παραγωγοί μια θέση σε κάθε τραπέζι.

Αυθεντικά, πλούσια σε γεύση και παράδοση προϊόντα, που έρχονται από μικρές φάρμες παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Γεύση όπως παλιά, που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις αξίες μας που παραμένουν αναλλοίωτες όσα χρόνια κι αν περάσουν…

100% ελληνικό φρέσκο γάλα

Φρέσκο αγελαδινό γάλα Μικρές Οικογενειακές Φάρμες από τη ΔΕΛΤΑ, με μεστή παραδοσιακή γεύση, νέα συσκευασία, επιλεγμένο από οικογενειακές φάρμες Ελλήνων παραγωγών.

Γεύση όπως παλιά και στο γιαούρτι

Γεύση όπως παλιά, εμφάνιση περήφανη και παραδοσιακή όπως και το περιεχόμενό της! Ένα γιαούρτι που ενώνει την παράδοση με την εξαιρετική ποιότητα και τεχνική της διπλοστράγγισης! Από φρέσκο ελληνικό γάλα που συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένους παραγωγούς σε μικρές οικογενειακές φάρμες της χώρας.

Θέλουμε να τα βλέπετε όλα, γι’ αυτό και το αγνό αγελαδινό γιαούρτι μας μπήκε σε διάφανη συσκευασία γιατί εκτός από στυλ έχουμε και παράδοση στην ποιότητα! Από φρέσκο ελληνικό αγελαδινό γάλα που συλλέγεται καθημερινά με μεράκι από μικρές οικογενειακές φάρμες.