ΔΕΛΤΑ Για κάθε τί που αξίζει

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι στιγμές κοντά στους αγαπημένους μας έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Ας κάνουμε μια παύση για να αναλογιστούμε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή μας.

Για κάθε τι που αξίζει!

Ας κάνουμε μια παύση

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ

Είναι εύκολο η καθημερινότητα να μας παρασύρει. Η ζωή τρέχει με ρυθμούς πιο γρήγορους από εμάς, αφήνοντάς ελάχιστο χρόνο για να περάσουμε ποιοτικά με αυτούς που αγαπάμε. Στιγμές σημαντικές που αν κάνουμε μια παύση και τις απολαύσουμε, μπορούμε να τις κάνουμε τις πιο ξεχωριστές.

Σκηνές καθημερινής πραγματικότητας, διακόπτονται, όταν τα παιδιά αποφασίζουν να διεκδικήσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Μικρά παιδιά που κάνουν μια μεγάλη κίνηση σε ένα κάλεσμα τόσο σημαντικό όσο και η ίδια η οικογένεια.

Συμβολισμοί ξεκάθαροι, γι’ αυτό και δυνατοί, έρχονται να υπενθυμίσουν σε όλους μας ότι κάθε περίσταση μπορεί να μεταμορφωθεί σε ευκαιρία αν επιλέξεις να την μοιραστείς με αυτούς που έχουν πραγματική αξία.

Η ΔΕΛΤΑ, ως μέλος κάθε ελληνικής οικογένειας, μας υπενθυμίζει την αξία των στιγμών αυτών σε μια στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

ΚΟΛΑΖ

Κάνουμε μια παύση και περνάμε δημιουργικό χρόνο στο σπίτι.


κοριτσι παίρνει πρωινό με το μπαμπά του

Δραστηριότητες

γάλα δέλτα

Συνταγές