Η ΔΕΛΤΑ συμμετέχει στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας και προσφέρει γάλα στα παιδιά!

H ΔΕΛΤΑ δίνει το παρόν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ. Πρεσβεύοντας τις αξίες της σωστής διατροφής και του αθλητισμού, η Ομάδα Άθλησης των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ θα τρέξει και φέτος στο Μαραθώνιο, στα 10χλμ και στα 5χλμ.

Η ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia και μέλος του Ομίλου MIG, συμμετέχει και φέτος στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση και «τρέχει» για καλό σκοπό, αφού για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει 1 λίτρο φρέσκο γάλα στα παιδιά των σωματείων που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Επιπλέον, παιδιά από τα σωματεία που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί» θα τρέξουν μαζί με την Ομάδα Άθλησης των εργαζομένων της εταιρείας, βιώνοντας αφενός την εμπειρία μιας γιορτής του αθλητισμού διεθνούς εμβέλειας και αφετέρου τις αξίες που αυτή πρεσβεύει.

Η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει στους δρομείς μπάρες δημητριακών Vitaline, ενισχύοντας την αντοχή τους και βοηθώντας τους να διατηρήσουν με έναν υγιεινό και απολαυστικό τρόπο την ενέργειά τους, έως τον τερματισμό.

 

 Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται,  από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης και των  σωματείων-μελών της είναι να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων  για παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστιαwww.mazigiatopaidi.gr

 

Σχετικά με την εταιρεία ΔΕΛΤΑ:

Η ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκε το 1952 και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων,  καθώς και στο σύνολο των κατηγοριών που δραστηριοποιείται. Ανάμεσα στα προϊόντα που παράγει η εταιρεία, περιλαμβάνονται το γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά προϊόντα, χυμοί, παγωμένο τσάι, κ.α.  Η ΔΕΛΤΑ είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ