Μπισκότα Γεμιστά με Καραμέλα Dulce de Leche

Μπισκότα Γεμιστά με Καραμέλα Dulce de Leche Προετοιμασία της καραμέλας Dulce De Leche: Ξεκινάμε με την προετοιμασία της καραμέλας Dulce De Leche, ιδανικά από την προηγούμενη μέρα, ή νωρίτερα, για να προλάβει να κρυώσει πριν προχωρήσουμε με τα γεμιστά μπισκότα. Αφαιρούμε το χαρτί από το ζαχαρούχο γάλα ΔΕΛΤΑ Βλάχας και πλένουμε την κονσέρβα. Την τοποθετούμε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Μπισκότα Γεμιστά με Καραμέλα Dulce de Leche

Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης

Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης Κόβετε τα μπισκότα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια και τα ρίχνετε σε μπολ. Προσθέτετε τις σταφίδες και τα φιστίκια Αιγίνης. Βάζετε σε μπαιν-μαρί τις σοκολάτες, το βούτυρο και τα γάλατα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αδειάζετε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε προσεκτικά. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης

Γλυκιά τάρτα με άρωμα λάιμ

Γλυκιά Τάρτα με Άρωμα Λάιμ Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160°C (με αέρα). Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για τάρτα και απλώνετε τη ζύμη. Ψήνετε για 15 λεπτά. Χτυπάτε τους κρόκους και τα ξύσματα. Ρίχνετε το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Ζαχαρούχο γάλα, ανακατεύοντας καλά και μετά ρίχνετε το χυμό λάιμ και ανακατεύετε. Γεμίζετε την τάρτα με το μείγμα και […]

Διαβάστε περισσότερα… from Γλυκιά τάρτα με άρωμα λάιμ

Εύκολο παγωτό με φράουλες

Παγωτό με φράουλες Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές. Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το λικέρ και τον πουρέ φράουλας και κατόπιν σιγά–σιγά ρίχνετε και το γιαούρτι. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνετε και τις φράουλες και ανακατεύετε προσεκτικά. Γεμίζετε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Εύκολο παγωτό με φράουλες