Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι

Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα λουκάνικα για 5–6 λεπτά. Ρίχνετε τις πράσινες πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2–3 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμιστεί, ρίχνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές Φλωρίνης και σιγομαγειρεύετε για 10–12 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κασέρι. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι

Κρητικές σαρικόπιτες με κασέρι και φέτα

Κρητικές σαρικόπιτες με κασέρι και φέτα Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε τα τυριά, το γιαούρτι και το δυόσμο. Απλώνετε ένα χωριάτικο φύλλο στην επιφάνεια εργασίας και το αλείφετε με ελαιόλαδο. Τοποθετείτε 2-3 κουτάλια σούπας γέμιση στο κέντρο σχηματίζοντας μια γραμμή κατά μήκος. Διπλώνετε, ώστε να σχηματιστεί ένα μακρόστενο ρολό και το στρίβετε σχηματίζοντας ένα «σαρίκι». […]

Διαβάστε περισσότερα… from Κρητικές σαρικόπιτες με κασέρι και φέτα