Σαλάτα με σπανάκι, σύγκλινο, αχλάδι και ανθότυρο

Σαλάτα με σπανάκι, σύγκλινο, αχλάδι και ανθότυρο ΔΕΛΤΑ

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 4 άτομα)

200 γραμμάρια ανθότυρο ΔΕΛΤΑ

400 γραμμάρια σπανάκι baby πλυμένο και καθαρισμένο

150 γραμμάρια σύγκλινο κομμένο σε λεπτές λωρίδες (julienne)

4 αχλάδια πλυμένα

20 γραμμάρια μυρώνι ψιλοκομμένο

20 γραμμάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

 

80 ml ελαιόλαδο

20 ml ξύδι μπαλσάμικο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

λίγο σιναπόσπορο

EKTEΛΕΣΗ

Σαλάτα με σπανάκι, σύγκλινο, αχλάδι και ανθότυρο.

Σοτάρετε το σύγκλινο σε μέτρια φωτιά με το ½ ελαιόλαδο μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβετε τα αχλάδια σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί.

Χτυπάτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξύδι, το αλατοπίπερο και τον σιναπόσπορο και περιχύνετε την σαλάτα. Θρυμματίζετε το ανθότυρο πάνω στην σαλάτα και σερβίρετε.