Φροντίδα απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου
Οι άνθρωποί μας είναι καθημερινά δίπλα σας, σε όλη την Ελλάδα: τους Οθωνούς και το Καστελόριζο, μέχρι το Ορμένιο Έβρου και τους ακριτικούς Αρκιούς.

ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ,
ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Απ' άκρη σ' άκρη
Απ' άκρη σ' άκρη
Απ' άκρη σ' άκρη

Μια τόσο πολύτιμη τροφή, πρέπει να την φέρνεις γρήγορα σε όλους, σε όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη.

Οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ, οι δικοί μας άνθρωποι αλλά και δικοί σας άνθρωποι, είναι καθημερινά δίπλα σας: στα καταστήματα, στα σούπερ μάρκετ, αλλά και στους φούρνους, τα μπακάλικα και τις «ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς». Από άκρη σε άκρη, σε όλη την Ελλάδα.

Από τους Οθωνούς και το Καστελόριζο, μέχρι το Ορμένιο Έβρου και τους ακριτικούς Αρκιούς, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ νοιάζεται και φροντίζει να προσφέρει φρέσκα προϊόντα, με κάθε καιρό, χειμώνα –καλοκαίρι.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Αντιπρόσωπος και διανομέας ΔΕΛΤΑ στην Κέρκυρα και τα γύρω νησιά

«Ο πατέρας μου είναι υπεύθυνος της διανομής των προϊόντων ΔΕΛΤΑ στη Κέρκυρα από το 1989. Ξεκίνησε αυτό το επάγγελμα γιατί του αρέσει η επαφή με τον κόσμο, κάτι που αρέσει και σε εμένα, και δεύτερη γενιά τώρα συνεχίζω τη δουλειά. Ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και τρέχω για να εξυπηρετήσω έγκαιρα τον κόσμο. Το γάλα πρέπει να φτάνει στον προορισμό του πάντα νωρίς το πρωί και πάντα φρέσκο. Ο ρόλος σου γίνεται πιο εύκολος, όταν εμπιστεύεσαι το προϊόν που μεταφέρεις. Έτσι είναι με το γάλα της ΔΕΛΤΑ!

Βέβαια, στη δουλειά αυτή δεν είναι όλα ρόδινα. Πολλές οι δυσκολίες. Απεργίες, κακοκαιρίες, καθυστερήσεις. Αλλά οι πραγματικές δυσκολίες είναι στη διανομή που κάνουμε στα τρία ακριτικά μας νησιά βόρεια της Κέρκυρας, τους Οθωνούς, το Μαθράκι και την Ερείκουσα με το καραβάκι. Εκεί που τελειώνει το Ιόνιο και αρχίζει η Αδριατική, το βορειότερο σημείο της χώρας μας. Πάμε εκεί και με δύσκολους καιρούς, με αέρα και θαλασσοταραχή. Όμως, όλοι εμείς οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ θεωρούμε ότι είναι η δική μας αποστολή να μεταφέρουμε φρέσκα προϊόντα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Και το κάνουμε με χαρά, με μεράκι και με καμάρι!».