ΔΕΛΤΑ Για κάθε τί που αξίζει

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι στιγμές κοντά στους αγαπημένους μας έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Ας κάνουμε μια παύση για να αναλογιστούμε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή μας.

ΔΕΛΤΑ : Υπεύθυνα δίπλα σας, για να απολαμβάνετε
κάθε τι που αξίζει!

Εμείς στη ΔΕΛΤΑ βρισκόμαστε, εδώ και 68 χρόνια, δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια, ακόμη και τώρα, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Οι εργαζόμενοί μας υπερβάλλουν τους εαυτούς τους και οι παραγωγικές μονάδες λειτουργούν αδιάληπτα, μέρα και νύχτα, ώστε τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα μας να φτάνουν σε πλήρη επάρκεια σε κάθε γωνία της χώρα μας.

Η εταιρεία με υπευθυνότητα έλαβε, από πολύ νωρίς, μια σειρά μέτρων με σκοπό να προφυλάξει τους εργαζόμενους, οδηγούς, συνεργάτες, προμηθευτές, αλλά και όλη την εφοδιαστική αλυσίδα που εργάζεται καθημερινά για εσάς. Η ασφάλεια όλων μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, για αυτό και έχουμε υλοποιήσει, από τις πρώτες ώρες, σειρά μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του ιού COVID-19, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας και εφαρμόζοντας πρόσθετα προληπτικά μέτρα και μέσα, σε όλες τις εγκαταστάσεις μας.

Φροντίζουμε πάντα για την ελληνική οικογένεια και την κοινωνία μας, γι’ αυτό μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στηρίζουμε έμπρακτα το ΕΚΑΒ και προσφέρουμε 2 υπερσύγχρονους φορητούς θαλάμους απομόνωσης. Να μεταφέρονται ασθενείς, από όλη την Ελλάδα, στα νοσοκομεία αναφοράς, με ασφάλεια, προστατεύοντας εξίσου και τους νοσηλευτές στη μάχη που δίνουν καθημερινά…

Υπεύθυνα για εσάς, ώστε να μένετε σπίτι, κοντά στους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
Η αξία των στιγμών κοντά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μας είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια παύση από την καθημερινότητα, τα άγχη & τους
φόβους μας, για να αναλογιστούμε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή μας!

Στηρίζουμε το κίνημα #menoumespiti και φροντίζουμε ώστε να απολαμβάνετε κάθε τι που αξίζει!

Για κάθε τι που αξίζει


κοριτσι παίρνει πρωινό με το μπαμπά του

Ας κάνουμε
μια πάυση

γάλα δέλτα

Εντοπιότητα