Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 °C στον αέρα.
Αλείφουμε με ένα πινέλο λίγο ελαιόλαδο σε μία ταρτιέρα διαμέτρου 24 εκατοστών.
Τοποθετούμε στην ταρτιέρα τα δύο φύλλα της σφολιάτας σταυρωτά, πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας και με ένα μαχαίρι κόβουμε το κομμάτια που περισσεύουν.
Με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στη σφολιάτα σε όλη τη βάση και περιμετρικά.
Τοποθετούμε πάνω από τη σφολιάτα μία λαδόκολλα και φασόλια για να μην φουσκώσει κατά το ψήσιμο.
Ψήνουμε τη βάση της τάρτας για 10’, αφαιρούμε τη λαδόκολλα με τα φασόλια και ψήνουμε για άλλα 5’.
Αφαιρούμε την ταρτιέρα από τον φούρνο και αφήνουμε τη βάση να κρυώσει για 10 λεπτά.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο σκεύος χτυπάμε καλά τα αυγά, μαζί με το συμπυκνωμένο γάλα, το αλάτι και λίγο πιπέρι.
Προσθέτουμε στο μείγμα την τριμμένη παρμεζάνα, το σπανάκι και λίγα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε το μείγμα της τάρτας πάνω από τη ζύμη και προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο γύρω γύρω την τάρτα για να μην καεί η σφολιάτα και ψήνουμε την τάρτα με σπανάκι, ντοματίνια και φέτα για 50 λεπτά περίπου, ή μέχρι να έχει ψηθεί η τάρτα στο εσωτερικό της και να βγαίνει το μαχαίρι καθαρό.
Ευχαριστούμε πολύ τον @AlwaysHungry για την υπέροχη συνταγή!
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο blog του http://www.alwayshungry.gr/ .