0%
delta

Φρουτάλια Άνδρου με ανθότυρο και γάλα

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το λουκάνικο και τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με αλάτι, πιπέρι, βασιλικό και το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ.

Ρίχνετε το ανθότυρο θρυμματισμένο και ανακατεύετε.

Περιχύνετε με το μείγμα των αβγών, το λουκάνικο και τις πατάτες.

Ψήνετε τη φρουτάλια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει και να ροδίσει ομοιόμορφα.