0%
delta

Βελούδινη μανιταρόσουπα με λάδι τρούφας και γιαούρτι

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα.

Ρίχνετε το σκόρδο και τα μανιτάρια, αφού τα ψιλοκόψετε και τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.

Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε το κρασί και ανακατεύετε για 1–2 λεπτά.

Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και σιγοβράζετε για 10-15 λεπτά.

Χτυπάτε τη σούπα με το ραβδομπλέντερ και ρίχνετε το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet.

Ανακατεύετε και σερβίρετε.

Πασπαλίζετε με λίγο σχοινόπρασο και ραντίζετε με λάδι τρούφας.