Πατζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ

Υλικά συνταγής

  • Υλικά για 4 άτομα:
  • ½ κιλό παντζάρια καθαρισμένα (χωρίς τα φύλλα τους)
  • 2–3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 200γρ. γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Πλήρες
  • 2 ξινόμηλα κομμένα σε κύβους
  • 200γρ. κέιλ
  • 60ml ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
  • 1 κτς ξύδι
  • 50γρ. καρύδια «χοντροσπασμένα»

Εκτέλεση

Παντζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ

Βράζετε τα παντζάρια, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε κύβους.

Ψιλοκόβετε το κέιλ και το ρίχνετε στα παντζάρια μαζί με το ξυνόμηλο.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι Complet, το ελαιόλαδο, το ξύδι και το σκόρδο.

Αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε τη σαλάτα με την σως γιαουρτιού.

Ανακατεύετε την παντζαροσαλάτα, ρίχνετε τα καρύδια και σερβίρετε.