Ψαρονέφρι ρολό με σάλτσα γιαούρτι, τζίντζερ και πατάτες baby

Ψαρονέφρι ρολό με σάλτσα γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet, τζίντζερ και πατάτες baby

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 4 άτομα)

2 ψαρονέφρια (500 γραμμάρια) το καθένα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σκόνη

800 γραμμάρια baby πατάτες

χυμό από 2 λεμόνια

1 κουταλιά της σούπας κύμινο σε σπόρους

Για τη σάλτσα γιαουρτιού:

200 γραμμάρια ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό Πλήρες 1kg

100 ml ζωμό λαχανικών

3 κουταλιές του γλυκού φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας φρέσκος κόλιανδρος

EKTEΛΕΣΗ

Ψαρονέφρι ρολό με σάλτσα γιαούρτι, τζίντζερ και πατάτες baby. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς (αέρα). Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψαρονέφρια από όλες τις μεριές για 4 – 5 λεπτά. Αλείφετε το κρέας με κύμινο σκόνη και αλατοπίπερο και το βάζετε σε ένα ταψί στον φούρνο για 30 – 35 λεπτά περίπου.

Σε ένα άλλο ταψί βάζετε τις πατατούλες κομμένες στη μέση. Τις περιχύνετε με λεμόνι και πασπαλίζετε με κύμινο, αν θέλετε προσθέτετε και αλάτι. Ψήνετε για 45-55 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν. Ανακατεύετε το γιαούρτι με το τζίντζερ και τον φρέσκο κόλιανδρο. Ζεσταίνετε τον ζωμό λαχανικών και ρίχνετε το μίγμα γιαουρτιού, ανακατεύετε και αλατοπιπερώνετε.

Κόβετε το ψαρονέφρι σε φετούλες, το σερβίρετε και το περιχύνετε με την σάλτσα γιαουρτιού. Γαρνίρετε με τις λεμονάτες πατατούλες.