Προσφέροντας ασφάλεια
Φροντίδα με αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια & ποιότητα
Η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη: από τις αγνές πρώτες ύλες και την συλλογή τους, μέχρι την παραγωγή και την τελική διάθεση στα σημεία πώλησης.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Ασφάλεια
Ασφάλεια χαρακτηριστικά

Για όλους εμάς στη ΔΕΛΤΑ η ασφάλεια των προϊόντων είναι αξία αδιαπραγμάτευτη, για κάθε προϊόν από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του. Για να επιτευχθεί αυτό τηρούμε και εφαρμόζουμε τους αυστηρότερους κανόνες και προδιαγραφές Διασφάλισης Ποιότητας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας, από τις αγνές πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, την παραγωγή μέχρι και τη διανομή του προϊόντος στα σημεία πώλησης. Κάποια από τα συστήματα που εφαρμόζουμε είναι το FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION 22000 (FSSC 22000) – Πρότυπο Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, το Πρότυπο AIB International – Consolidated Standards for Inspection / Prerequisite and Food Safety Programs, το πιστοποιητικό IFS Food – Standard for Auditing Quality and Food Safety of Food Products και άλλα.

Ειδικότερα για το γάλα, σε όλα τα στάδια του ταξιδιού του, αλλά ακόμα και πριν από αυτό, πραγματοποιούνται συνεχώς έλεγχοι, που φτάνουν καθημερινά τους 2.500, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι, αλλά και υπερήφανοι για το προϊόν που σας προσφέρουμε.

Οι έλεγχοι ξεκινάνε ακόμα από την τροφή την οποία ο παραγωγός επιλέγει για τη σίτιση των ζώων του και συνεχίζονται σε όλο το ταξίδι του γάλακτος και όλων των πρώτων υλών μας. Επίσης στο υπερσύγχρονο εργαστήριο Μοριακής Μικροβιολογίας που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας, πραγματοποιούνται καθημερινά περισσότεροι έλεγχοι με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας κορυφαία ασφάλεια. Δεκάδες δείγματα αναλύονται για την παρουσία/απουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, εξασφαλίζοντας φυσικά την απουσία τους, σε όλα τα στάδια των προϊόντων μας, από τη ζωοτροφή έως το τελικό προϊόν.

Τέλος, χάρη στο προηγμένο σύστημα ιχνηλασιμότητας, κάθε προϊόν μας έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα, ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε από ποιες κτηνοτροφικές μονάδες ή από ποιες πρώτες ύλες παράγεται.

Η ασφάλεια των προϊόντων μας, είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΜΑΙΡΗ ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ

ΜΑΙΡΗ ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ

Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου - Μητέρα 2 παιδιών

«Στη ΔΕΛΤΑ ήρθα το 2001, μόλις είχα αποφοιτήσει. Έχω τελειώσει Χημικός και μετά έκανα μεταπτυχιακό στην Οργανική Χημεία. Από το 2008 είμαι διευθύντρια του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου. Τι κάνουμε ακριβώς; Επί της ουσίας είμαστε οι «φρουροί» του εργοστασίου! Η δική μας συμβολή έχει να κάνει με την ασφάλεια των προϊόντων, γι’ αυτό ελέγχουμε τα πάντα σε βάθος από τις πρώτες ύλες, μέχρι τα τελικά προϊόντα, με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς τεχνολογίας. Λειτουργούμε ένα ολόκληρο σύστημα ελέγχων και διαδικασιών που διασφαλίζει ότι είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα του κάθε προϊόντος που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή. Στη ΔΕΛΤΑ έχουμε πολύ ψηλά αυτό το αίσθημα ευθύνης. Όταν έχεις να κάνεις με μωρά 6 μηνών δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να είσαι «χαλαρός» στα κριτήριά σου! Είμαι και εγώ μητέρα 2 παιδιών και γνωρίζω πόσο ευαίσθητες και ευαισθητοποιημένες είναι οι μαμάδες σε ό,τι έχει να κάνει με την διατροφή του παιδιού τους. Εγώ φυσικά δεν αποτελώ εξαίρεση! Μέσα στην εταιρία γίνομαι κατά κάποιον τρόπο «μητέρα» όλων των παιδιών, απαιτώντας πάντοτε μόνο το καλύτερο!».