Νέες Ανάγκες
Φροντίδα μέσα από τα νέα μας προϊόντα
Φέρνουμε στο τραπέζι σας καθημερινά νέα προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και σας προσφέρουν αυτό το «κάτι παραπάνω»!

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Νέες Ανάγκες
Νέες Ανάγκες

Καθημερινά, με μεράκι και προσήλωση, σχεδιάζουμε,αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε για εσάς, νέα προϊόντα. Έννοια μας είναι να καλύψουμε τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, τις δικές σας και της οικογένειάς σας, και να σας προσφέρουμε προϊόντα που έχουν «το κάτι παραπάνω».

Για κάθε νέο προϊόν που θα φτάσει στα χέρια σας, κάνουμε βαθύτατη έρευνα και μελέτη, σε επίπεδο προϊόντος αλλά και συσκευασίας. Η επιστημονική ομάδα τροφίμων μας, είναι αφοσιωμένη στο να μελετάει τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας νέες, καινοτόμες ιδέες.

Κάποια από τα ξεχωριστά προϊόντα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε είναι το ολοκληρωμένο σύστημα βρεφικής και παιδικής διατροφής Advance, η σειρά γιαουρτιών με στέβια Vitaline, τα λειτουργικά προϊόντα Daily, οι χυμοί Life με Superfruits κ.α.

Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, καλύπτουν τις ανάγκες σας και βρίσκουν τη θέση τους στην καρδιά σας, μέσα στην καθημερινότητά σας.

Γιώργος Νικολάκης ΔΕΛΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης

«Έρευνα και Ανάπτυξη, σημαίνει ότι, καθημερινά, δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα, κάτι που η ΔΕΛΤΑ έχει βαθιά χαραγμένο στο DNA της! Εδώ κάνω ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν, όταν ξεκινούσα, με σπουδές στη Διατροφή και Επιστήμη Τροφίμων και μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Τροφίμων. Όλοι έχουμε μια επιθυμία για δημιουργία, για εξέλιξη, μας τραβάει το καινούργιο. Η αλλαγή δημιουργεί μια έλξη. Η αναζήτηση του νέου, του καινοτόμου, μέσα από διατροφικές τάσεις ανά τον κόσμο, μέσα από ανάλυση των καθημερινών αναγκών που πιστεύουμε ότι υπάρχουν. Και προκύπτει φυσικά με πολύ μεράκι και καλή διάθεση αλλά και σωστή ομαδική δουλειά και αφοσίωση.
Δεν υπάρχει το δεν γίνεται. Μετά νιώθεις βέβαια μία ικανοποίηση όταν λες «συμμετείχα σε αυτό», στο σχεδιασμό ενός νέου προϊόντος που αρέσει στον κόσμο και καλύπτει τις ανάγκες του είτε αυτές είναι διατροφικές είτε είναι απόλαυση. Πάντα από αγνές πρώτες ύλες, ότι καλύτερο προσφέρει η φύση».