Αγελάδα που βόσκει
Φροντίδα με τα πιο φρέσκα προϊόντα, κατευθείαν από τη φύση.
Κάθε μέρα, ξεκινάει ένας φρέσκος δρόμος του γάλακτος, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα, γεμάτο ζωή και θρεπτικά συστατικά, το αγαπημένο σας προϊόν, στο τραπέζι σας!

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ.

Πάντα Φρέσκα
Πάντα Φρέσκα
Πάντα Φρέσκα

Κάθε μέρα, «τρέχουμε όλοι», για να σας φέρνουμε το καλύτερο και πιο φρέσκο προϊόν της ελληνικής φύσης, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Συνοδοιπόροι και πολύτιμοι συνεργάτες μας σε αυτή την προσπάθεια, είναι πάνω από 1.100 παραγωγοί γάλακτος σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε μέρα, ένας κτηνοτρόφος αρμέγει την αγελάδα του. Κάθε μέρα, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ περνάει από την φάρμα και παραλαμβάνει το φρέσκο γάλα της ημέρας. Και κάθε μέρα, ξεκινάει ένας νέος δρόμος του φρέσκου γάλακτος, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα, γεμάτο ζωή και θρεπτικά συστατικά στο ποτήρι σας!

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς έχουμε ξεκινήσει το πρόγραμμα ΓΑΙΑ , όπου σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, έχει ξεκινήσει έρευνα για εναλλακτικές καλλιέργειες ελληνικής παραγωγής ζωοτροφών, αλλά και για την αποδοτικότερη εκμετάλλευση των αγρών. Μέσα από την τεχνογνωσία που δημιουργείται από το πρόγραμμα ΓΑΙΑ και την παράλληλη ενημέρωση των παραγωγών, μπαίνουν οι βάσεις για την αειφόρο ανάπτυξη του αγρό – κτηνοτροφικού τομέα . Περισσότερες πληροφορίες στο: http://gaiaproject.vivartia.com

Οικογένεια Σκαφιδά
Οικογένεια Σκαφιδά

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΑΦΙΔΑ

Παραγωγοί Φρέσκου Γάλακτος

«Πρωινό εγερτήριο έχει κάθε μέρα κατά τις 5.30 π.μ. Μέχρι τις 08.00 π.μ. πρέπει να έχουμε αρμέξει και τις 50 αγελάδες μας. Τότε περνάει το φορτηγό της ΔΕΛΤΑ για να παραλάβει το γάλα. Καταλαβαίνεις, ότι δεν υπάρχουν αργίες και Κυριακές. Η φρεσκάδα δεν κάνει διακοπές! Μπορεί να ακούγεται κουραστικό, όμως και μόνο που ξέρεις ότι αυτό το φρέσκο γάλα, το δικό σου γάλα, θα φτάσει σε ένα ελληνικό τραπέζι, σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις. Δεν κάνεις αυτή τη δουλειά, αν δεν την αγαπάς. Τα ζωντανά μας, είναι κομμάτι της οικογένειάς μας. Φροντίζω να τρέφονται με ότι καλύτερο έχει η Ελληνική φύση. Καθαρός αέρας, λιακάδα και ελληνικό τριφύλλι αλλά και η δική μας καθημερινή φροντίδα. Αλήθεια, υπάρχει κάτι καλύτερο;».

01/02