ΔΕΛΤΑ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφοράς σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες, ακόμη και με κατ΄ οίκον παραδόσεις προϊόντων

Διέθεσε μέσα στη χρονιά 1.500.000 μερίδες τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Σε μία χρονιά που άλλαξε τόσα στη ζωή μας, η ΔΕΛΤΑ στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική οικογένεια. Θέτοντας τα παιδιά ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προσφέρει τρόφιμα για την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας.

Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η εταιρεία Τροφίμων ΔΕΛΤΑ, συνεχίζει το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων, πολύτεκνων οικογενειών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς του lockdown και τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η προσφορά αυτή γίνεται από την Ένωση με κατ΄ οίκον παραδόσεις σε αρκετές οικογένειες που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία φροντίδας, που εξασφαλίζει στις πολύτεκνες οικογένειες τα απαραίτητα διατροφικά αγαθά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Περισσότερες από 1.500.000 μερίδες τροφίμων (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμοί) διανεμήθηκαν δωρεάν από την ΔΕΛΤΑ, μέσα από πλήθος δράσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε. Οι πρωτοβουλίες αυτές, υλοποιούνται μέσω αξιόπιστων φορέων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, τη ΧΑΝΘ, την Τράπεζα Τροφίμων, το Μπορούμε, πολλά Ειδικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, τον ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλές ακόμη Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη και σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, η εταιρική υπευθυνότητα κυριαρχεί και συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Η ΔΕΛΤΑ, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία, πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο. Για κάθε τι που αξίζει!