0%

Το MILKO «Έκανε Αληθινούς» δύο ακόμα αθλητικούς χώρους, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Το MILKO από την ΔΕΛΤΑ, μετά την ανακατασκευή των γηπέδων μπάσκετ στις περιοχές της Αγ. Βαρβάρας το 2020 και του Ζωγράφου το 2021, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό, δημιουργώντας δυο ακόμα σύγχρονους αθλητικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της καμπάνιας του MILKO Hood Makeover με μότο “Καν’ το για τη γειτονιά σου”, το MILKO ανακατασκευάζει, όχι μόνο ένα γήπεδο μπάσκετ, αλλά και ένα υπαίθριο καλλισθενικό πάρκο με όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Πρόκειται πλέον για έναν ασφαλή, μοντέρνο και λειτουργικό χώρο άθλησης, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ανεκμετάλλευτος. Η εντυπωσιακή αυτή ανάπλαση του χώρου, προήλθε από τη μεγάλη ψηφοφορία του διαγωνισμού που διοργάνωσε το MILKO, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του να ψηφίσει τον αθλητικό χώρο της δικής του γειτονιάς. Σήμερα, τα παιδιά της περιοχής, που συμμετείχαν στη δράση στηρίζοντας τη γειτονιά τους, μπορούν να παίξουν ήδη σ’ έναν χώρο γεμάτο ζωή και χρώμα. Τόσο στο ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ, όσο και στο καλλισθενικό πάρκο, κυριαρχούν πλέον εντυπωσιακά σχέδια με την υπογραφή του γνωστού Graffiti artist Same84, εμπνέοντας μικρούς και μεγάλους με τα μηνύματα του MILKO «Ψηλά το κεφάλι» και «Kanto Alithino», το οποίο πρωταγωνιστεί στον χώρο ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης.

Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και το MILKO είναι εδώ για να τα κάνει αληθινά.

MILKO #KANTOALITHINO

Η Δέλτα στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη στην πορεία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024

Η ΔΕΛΤΑ, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει σήμερα τη νέα συνεργασία της με τον αρσιβαρίστα πρωταθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη και την εταιρική απόφασή της να τον στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

«Ευχαριστώ από καρδιάς την @delta_gr που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως, η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ΄ τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο «θηρίο» μέσα μου, για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε… αλλά αυτή τη φορά, όλοι μαζί», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Η ΔΕΛΤΑ -με συνέπεια και συνέχεια- υποστηρίζει αθλητές που προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Εδώ και 70 χρόνια, η ελληνική εταιρεία γάλακτος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, θεωρεί χρέος της να στηρίζει τους νέους ανθρώπους στο να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, τιμώντας παράλληλα τη χώρα μας με τον προσωπικό τους αγώνα. Αλλά και θεωρεί ευθύνη της το να προάγει αυτά τα εξαιρετικά πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Με ενσυναίσθηση και υπερηφάνεια, η ΔΕΛΤΑ στέκεται από σήμερα στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη, στηρίζοντας όλη την πορεία του έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και εύχεται καλή επιτυχία στον δύσκολο στόχο που έχει θέσει!

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά, στηρίζει αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως η μακροχρόνια συνεργασία της με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, η οποία ενδυναμώθηκε κατά την πορεία του για το Τόκυο, αλλά και αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων.

Το κοινό ψήφισε και τo MILKO «έκανε αληθινό» ακόμα ένα Γήπεδο, αυτή τη φορά στην περιοχή του Ζωγράφου!

Το MILKO από την ΔΕΛΤΑ, μετά την ολική ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ της Αγ. Βαρβάρας με τη βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους νέους και τον αθλητισμό, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Στο πλαίσιο της καμπάνιας του MILKO Hood Makeover με μότο “Καν’ το για την γειτονιά σου”, το MILKO παραδίδει τώρα ένα ακόμη ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ στον Δήμο Ζωγράφου.

Πρόκειται πλέον για έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο άθλησης, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πλήρως παραμελημένος και ανεκμετάλλευτος. Η εντυπωσιακή αυτή ανάπλαση του χώρου προήλθε μέσα από τη μεγάλη ψηφοφορία του διαγωνισμού που διοργάνωσε το MILKO, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του να ψηφίσει το γηπεδάκι της δικής του γειτονιάς. Σήμερα, τα παιδιά της περιοχής που συμμετείχαν στη δράση στηρίζοντας τη γειτονιά τους, μπορούν να παίξουν ήδη σ’ έναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο χρώμα. Το ανακαινισμένο γήπεδο χαρακτηρίζει πλέον ένα πολύ εντυπωσιακό σχέδιο με την επιμέλεια του Graffiti artist Same84, όπου κυριαρχούν τα μηνύματα «Ψηλά το κεφάλι» και «Kanto Alithino», αλλά και το ίδιο το MILKO ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης. Ενεργή συμμετοχή στην επικοινωνία της δράσης αυτής είχαν, εκτός από τον καλλιτέχνη Same84, ο γνωστός ράπερ Mike, αλλά και το νέο αστέρι της αγαπημένης μπασκετικής οικογένειας, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Η υλοποίηση της δράσης έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου, ο οποίος αγκάλιασε το MILKO hood makeover. Ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας, κατά την παράδοση του γηπέδου στους νέους της περιοχής, τόνισε: «Η προσφορά της ΔΕΛΤΑ στα παιδιά μας είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο Δήμος μας απέκτησε ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο χώρο άθλησης.». Επίσης ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Η σταθερή στήριξη της ΔΕΛΤΑ στον μπασκετικό αθλητισμό ευρύτερα και ειδικά στους νέους που αγωνίζονται, έχει ξεχωριστή σημασία και έντονα συμβολικό χαρακτήρα. Μπράβο στα παιδιά της πόλης μας που κυνήγησαν το όνειρό τους και το έκαναν αληθινό!».

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και το MILKO είναι εδώ για να τα κάνει αληθινά. Απολαύστε την ταινία για την ανακατασκευή του γηπέδου στο link: