Η ΔΕΛΤΑ αναδεικνύει τα οφέλη της καλής διατροφής για τον καταναλωτή, την κοινωνία και το περιβάλλον

5 Απριλίου, 2023:

Με ανανεωμένη εταιρική εικόνα και χτίζοντας πάνω σε γερά θεμέλια, η ΔΕΛΤΑ σηματοδοτεί το πέρασμά της σε μία νέα εποχή, παραμένοντας προσηλωμένη στον στόχο της να αναθρέφει ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο για όλους, με ποιοτικά, απολαυστικά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.

Στη νέα εποχή της, ως μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη εταιρεία τροφίμων, η ΔΕΛΤΑ φιλοδοξεί να αναδείξει τη δύναμη της καλής διατροφής σε όλα τα επίπεδα, ως κινητήρια δύναμη για την υγεία και την ευημερία των καταναλωτών, της κοινωνίας, καθώς και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, Χρήστος Τσόλκας αναφέρει σχετικά «Το βασικότερο όχημά μας στη νέα εποχή της ΔΕΛΤΑ είναι μια φιλόδοξη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που στον πυρήνα της έχει την υπεύθυνη καινοτομία, η οποία διέπει το σύνολο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Χτίζουμε πάνω στα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΕΛΤΑ ένα διευρυμένο portfolio προϊόντων με πολλές κατηγορίες, με στόχο να γίνουμε σημείο αναφοράς στην καλή διατροφή».

Παράλληλα, η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί ένα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα project για την αποτύπωση των ESG επιδόσεων των προϊόντων της σε επίπεδο εφοδιαστικής αλυσίδας, με βάση τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Σχετικά με τη ΔΕΛΤΑ:

Η ΔΕΛΤΑ είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία τροφίμων, η οποία εδώ και 70 χρόνια προσφέρει ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού της χώρας, και ταυτόχρονα προάγουν διεθνώς το ευ ζην της ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει γάλα, γιαούρτι, χυμούς, παγωμένο τσάι, φυτικά και τυροκομικά προϊόντα έχοντας ηγετική παρουσία σε πολλούς από τους τομείς δραστηριοποίησής της. Η ΔΕΛΤΑ πάντοτε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και τη χρηστή διακυβέρνηση, δημιουργεί επιπρόσθετη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εθνική οικονομία και ευημερία της χώρας. Η ΔΕΛΤΑ αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου Vivartia.