Για την κατεψυγμένη μπανάνα, αρκεί να την καθαρίσουμε και να τη βάλουμε στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακουλάκι από το προηγούμενο βράδυ.
Αφαιρούμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μούλτι προσθέτουμε τα δύο φυτικά επιδόρπια, το κακάο, τα κομμάτια από τις μπανάνες και τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά.
Απολαμβάνουμε αμέσως το Vegan Παγωτό Σοκολάτα σε soft μορφή, ή το βάζουμε σε ένα σκεύος στην κατάψυξη για 1-2 ώρες μέχρι να σφύξει.
Χοντροκόβουμε 2 κουταλιές αμύγδαλα και τα προσθέτουμε πάνω από το Vegan Παγωτό Σοκολάτας πριν το σερβίρουμε.
Προσωπικά επιλέγω ψημμένα αλμυρά αμύγδαλα γιατί ταιριάζει πολύ το αλάτι με τη σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό!
Ευχαριστούμε πολύ τον @AlwaysHungry για την υπέροχη συνταγή!
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο blog του http://www.alwayshungry.gr/ .