Fillet mignon beurre clarifie με sauce γιαουρτιού και λάδι τρούφας

Fillet mignon beurre clarifie με sauce γιαουρτιού και λάδι τρούφας Πουρές αρακά: Βράζουμε τον αρακά σε ένα κατσαρολάκι με το φύλλο δάφνης και το κρεμμύδι. Μόλις τα σφαιρίδια του αρακά μαλακώσουν, αφαιρούμε το φύλλο δάφνης, τα σουρώνουμε και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ χειρός μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Sauce γιαουρτιού: Βάζουμε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Fillet mignon beurre clarifie με sauce γιαουρτιού και λάδι τρούφας