Χυλοπίτες με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Χυλοπίτες με ψητές πιπεριές Φλωρίνης με κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 4 άτομα)

400 γραμμάρια χυλοπίτες

350 ml ΔΕΛΤΑ Κρέμα Γάλακτος 250ml 17% λιπαρά

3 ψητές πιπεριές Φλωρίνης

60 γραμμάρια πεκορίνο χοντροτριμμένο

1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

EKTEΛΕΣΗ

Κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες. Βράζετε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό al dente. Σουρώνετε και ξαναβάζετε τις χυλοπίτες στην κατσαρόλα. Σε ένα μπολ βάζετε την κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ light, τις πιπεριές Φλωρίνης, το πεκορίνο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το μίγμα στην κατσαρόλα με τις χυλοπίτες και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 1 – 2 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σερβίρετε τις χυλοπίτες με φρέσκα φύλλα βασιλικού.