Γιαούρτι με ψημένο μήλο, μέλι, καρύδια και κανέλα

Γιαούρτι με ψημένο μήλο, μέλι, καρύδια, κανέλα και διπλοστραγγιστό γιαούρτι Μικρές Οικογενειακές Φάρμες

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 2 άτομα)

2 μήλα

2 – 3 κουταλιές της σούπας μέλι

2 κουταλιές της σούπας καρύδια χοντροσπασμένα

λίγη κανέλα για πασπάλισμα

1 συσκευασία γιαούρτι Διπλοστραγγιστό Μικρές Οικογενειακές Φάρμες

EKTEΛΕΣΗ

Γιαούρτι με ψημένο μήλο, μέλι, καρύδια και κανέλα.

Κόβετε τα μήλα σε χοντρές  ροδέλες αφαιρώντας τα κουκούτσια. Βουτυρώνετε ένα ταψί και απλώνετε τις ροδέλες.

Ψήνετε για 15 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς. Περιχύνετε με μέλι, πασπαλίζετε με καρύδια και κανέλα και σερβίρετε με κουταλιές γιαούρτι.