0%
delta

Ματσάτα με μυρωδικά και γιαούρτι

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5–6 λεπτά.

Ρίχνετε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1–2 λεπτά.

Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε.

Βράζετε τα ζυμαρικά και τα σουρώνετε κρατώντας 2 φλ. από το νερό στο οποίο έβρασαν.

Ανακατεύετε το γιαούρτι με το νερό από τα ζυμαρικά και τα μυρωδικά.

Περιχύνετε τα ματσάτα, ανακατεύετε και σερβίρετε.