Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά συνταγής

  • Υλικά για 4 άτομα: 
  • 4 φιλέτα μοσχαρίσια (180–200γρ. το καθένα)
  • 2 κτς ελαιόλαδο
  • 2 σταγόνες tabasco sauce
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 50ml λευκό κρασί
  • 150γρ. γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό Πλήρες 1kg
  • 60γρ. μουστάρδα
  • Λίγο θυμάρι φρέσκο
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Ψητά λαχανικά για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού

Σε ένα μεγάλο αντίκολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.

Ακουμπάτε τα φιλέτα και αφήνετε να ψηθούν 3–4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε το κρασί.

Αφήνετε 1–2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτετε το ζωμό, τη μουστάρδα, το θυμάρι το tabasco και το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό.

Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 2–3 λεπτά να «μισοπήξει» η σάλτσα.

Σερβίρετε το μοσχαρίσιο φιλέτο αμέσως γαρνίροντας με ψητά λαχανικά.