Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας, με συμπυκνωμένο γάλα ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 30 μπισκότα)

220 γραμμάρια βούτυρο σε κύβους

120 γραμμάρια ζάχαρη

120 γραμμάρια ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Συμπυκνωμένο Γάλα πλήρες

80 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας

260 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ

EKTEΛΕΣΗ

Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας.

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και το γάλα εβαπορέ. Προσθέτετε το αλεύρι με την μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνετε την ζύμη « να σταθεί» στο ψυγείο για 20 – 30 λεπτά. Πλάθετε μικρές μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας χώρο ανάμεσά τους γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο. Πιέζετε την επιφάνεια των μπισκότων με πιρούνι.

Ψήνετε τα βουτυράτα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.