Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Υλικά συνταγής

  • Υλικά για 30 μπισκότα:
  • 220γρ. βούτυρο σε κύβους
  • 120γρ. ζάχαρη
  • 120γρ. ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Συμπυκνωμένο Γάλα πλήρες
  • 80γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 260γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κτγ μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα εβαπορέ.

Προσθέτετε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.

Αφήνετε τη ζύμη «να σταθεί» στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.

Πλάθετε μικρές μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας χώρο ανάμεσά τους γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.

Πιέζετε την επιφάνεια των μπισκότων με πιρούνι.

Ψήνετε τα βουτυράτα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.