0%
delta

Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C. Βάζετε σε βαθύ μπολ το γιαούρτι, τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να ανακατευτούν καλά.

Βουτάτε τα φύλλα κρούστας στο μείγμα και τα απλώνετε στο ελαφρά λαδωμένο ταψί.

Πασπαλίζετε με τη φέτα και τα μυρωδικά.

Ψήνετε για 30 λεπτά στους 170°C μέχρι να ροδίσει η πίτα.