Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι

Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι ΔΕΛΤΑ

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 4 άτομα)

400 γραμμάρια φρέσκα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες

1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

250 γραμμάρια ντομάτες ψιλοκομμένες (ή στον τρίφτη)

3 πράσινες πιπεριές (κέρατο) κομμένες σε κύβους 2 εκ.

2 πιπεριές Φλωρίνης (τουρσί) κομμένες σε λωρίδες

80 ml ελαιόλαδο

φρέσκια ρίγανη

200 γραμμάρια κασέρι ΔΕΛΤΑ σε κύβους

λίγο μπούκοβο

EKTEΛΕΣΗ

Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι.

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα λουκάνικα για 5 – 6 λεπτά. Ρίχνετε τις πράσινες πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμιστεί ρίχνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές Φλωρίνης και σιγομαγειρεύετε για 10 – 12 λεπτά.

Αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε το κασέρι. Σκεπάζετε το τηγάνι για 1 – 2 λεπτά και ανακινείτε. Σερβίρετε το σπετζοφάι πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη και λίγο μπούκοβο.