Γλυκιά τάρτα με άρωμα λάιμ

Υλικά συνταγής

  • Υλικά για 6 άτομα:
  • 1 βάση για τάρτες
  • 1 γάλα ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Ζαχαρούχο
  • 3 κρόκους αβγών
  • Χυμό και ξύσμα από 4 λάιμ
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 λάιμ κομμένο σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Γλυκιά Τάρτα με Άρωμα Λάιμ

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160°C (με αέρα).

Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για τάρτα και απλώνετε τη ζύμη.

Ψήνετε για 15 λεπτά.

Χτυπάτε τους κρόκους και τα ξύσματα.

Ρίχνετε το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Ζαχαρούχο γάλα, ανακατεύοντας καλά και μετά ρίχνετε το χυμό λάιμ και ανακατεύετε.

Γεμίζετε την τάρτα με το μείγμα και ψήνετε για 20-25 λεπτά.

Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει και μετά τη γαρνίρετε με φέτες λάιμ και σερβίρετε.