Γλυκιά τάρτα με άρωμα λάιμ

Γλυκιά τάρτα με άρωμα λάιμ και ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ ζαχαρούχο

ΥΛΙΚΑ

Υλικά (για 6 άτομα)

1 βάση για τάρτες

1 γάλα ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Ζαχαρούχο

3 κρόκους αβγών

χυμό και ξύσμα από 4 λάιμ

χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

1 λάιμ κομμένο σε λεπτές φέτες

EKTEΛΕΣΗ

Γλυκιά Τάρτα με Άρωμα Λάιμ.

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς (με αέρα). Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για τάρτα και απλώνετε την ζύμη. Ψήνετε για 15 λεπτά. Χτυπάτε τους κρόκους και τα ξύσματα. Ρίχνετε το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ Ζαχαρούχο γάλα ανακατεύοντας καλά και μετά ρίχνετε τον χυμό λάιμ και ανακατεύετε.

Γεμίζετε την τάρτα με το μίγμα και ψήνετε για 20 – 25 λεπτά.

Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει και μετά την γαρνίρετε με φέτες λάιμ και σερβίρετε.