Trifle με μπισκότα και άρωμα καφέ

Trifle με μπισκότα και άρωμα καφέ, με κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ

ΥΛΙΚΑ

Για 4 ποτήρια ή μπολ

250 ml κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ με 35% λιπαρά

80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

125 ml espresso

6 μπισκότα χοντροσπασμένα

λίγους κόκκους καφέ (προαιρετικά)

EKTEΛΕΣΗ

Trifle με μπισκότα και άρωμα καφέ.

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ με την άχνη μέχρι να αποκτήσετε μια ελαφριά σαντιγί. Βάζετε το καφέ espresso σε ένα μπολ και βυθίζετε τα μπισκότα για 1 – 2 λεπτά. Μοιράζετε το 1/3 των μπισκότων στις βάσεις των ποτηριών. Γεμίζετε με την μισή ποσότητα κρέμας. Μοιράζετε ξανά 1/3 των μπισκότων και συνεχίζετε γεμίζοντας με την υπόλοιπη κρέμα.

Τέλος γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπισκότα και σερβίρετε. Αν θέλετε γαρνίρετε με κόκκους καφέ.