0%
delta

Trifle με μπισκότα και άρωμα καφέ

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσετε μια ελαφριά σαντιγί.

Βάζετε τον καφέ espresso σε ένα μπολ και βυθίζετε τα μπισκότα για 1–2 λεπτά.

Μοιράζετε το 1/3 των μπισκότων στις βάσεις των ποτηριών.

Γεμίζετε με τη μισή ποσότητα κρέμας.

Μοιράζετε ξανά 1/3 των μπισκότων και συνεχίζετε, γεμίζοντας με την υπόλοιπη κρέμα.

Τέλος, γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπισκότα και σερβίρετε.

Αν θέλετε γαρνίρετε με κόκκους καφέ.