Trifle με μπισκότα και άρωμα καφέ

Υλικά συνταγής

  • Για 4 ποτήρια ή μπολ:
  • 250ml κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ με 35% λιπαρά
  • 80γρ. ζάχαρη άχνη
  • 125ml espresso
  • 6 μπισκότα χοντροσπασμένα
  • Λίγους κόκκους καφέ (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Trifle με μπισκότα και άρωμα καφέ

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσετε μια ελαφριά σαντιγί.

Βάζετε τον καφέ espresso σε ένα μπολ και βυθίζετε τα μπισκότα για 1–2 λεπτά.

Μοιράζετε το 1/3 των μπισκότων στις βάσεις των ποτηριών.

Γεμίζετε με τη μισή ποσότητα κρέμας.

Μοιράζετε ξανά 1/3 των μπισκότων και συνεχίζετε, γεμίζοντας με την υπόλοιπη κρέμα.

Τέλος, γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπισκότα και σερβίρετε.

Αν θέλετε γαρνίρετε με κόκκους καφέ.