0%
delta

Παγωτό για παιδιά με φράουλες και μπισκότα

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το γάλα ΔΕΛΤΑ Βλάχας, τη ζάχαρη άχνη και τον πουρέ φράουλας.

Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Ρίχνετε τις φράουλες και τα μπισκότα και ανακατεύετε προσεκτικά.

Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε με διάφανη μεμβράνη.

Το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6–8 ώρες.

Κάθε μισή ώρα βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το ανακατεύετε για να μην κρυσταλλώσει το μείγμα.

Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για 4–5 φορές.

Δέκα λεπτά πριν σερβίρετε, το βγάζετε από την κατάψυξη.