Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι

Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι.

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα λουκάνικα για 5 – 6 λεπτά. Ρίχνετε τις πράσινες πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμιστεί ρίχνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές Φλωρίνης και σιγομαγειρεύετε για 10 – 12 λεπτά.

Αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε το κασέρι. Σκεπάζετε το τηγάνι για 1 – 2 λεπτά και ανακινείτε. Σερβίρετε το σπετζοφάι πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη και λίγο μπούκοβο.