Σαλάτα με σπανάκι, σύγκλινο, αχλάδι και ανθότυρο

Σαλάτα με σπανάκι, σύγκλινο, αχλάδι και ανθότυρο.

Σοτάρετε το σύγκλινο σε μέτρια φωτιά με το ½ ελαιόλαδο μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβετε τα αχλάδια σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί.

Χτυπάτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξύδι, το αλατοπίπερο και τον σιναπόσπορο και περιχύνετε την σαλάτα. Θρυμματίζετε το ανθότυρο πάνω στην σαλάτα και σερβίρετε.