Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος.

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Βάζετε σε βαθύ μπολ το γιαούρτι, τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Βουτάτε τα φύλλα κρούστας στο μίγμα και τα απλώνετε στο ελαφρά λαδωμένο ταψί.

Πασπαλίζετε με την φέτα και τα μυρωδικά. Ψήνετε για 30 λεπτά στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα.