Μπάρες με Μους από Γιαούρτι και Raspberries

Μπάρες με Μους από Γιαούρτι και Raspberries Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C στον αέρα. Απλώνουμε σταυρωτά 2 κομμάτια λαδόκολλα σε ένα ταψί διαστάσεων 20×25 εκατοστών. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε αρχικά με το μέλι και μετά με όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη βάση. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πιέζουμε με μία σπάτουλα, […]

Read More… from Μπάρες με Μους από Γιαούρτι και Raspberries

Εύκολο Μιλφέιγ με Raspberries

Εύκολο Μιλφέιγ με Raspberries Αδειάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος απευθείας από το ψυγείο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αρχίζει να σφίγγει η κρέμα και να γίνεται σαντιγί. Μόλις η σαντιγί αποκτήσει την υφή γιαουρτιού και δέσει, προσθέτουμε τη βανίλια και μετά σταματάμε […]

Read More… from Εύκολο Μιλφέιγ με Raspberries

Κις Λορέν με Μπρόκολο

Κις Λορέν με Μπρόκολο Προετοιμασία της ζύμης για τάρτα: Αφαιρούμε το βούτυρο από το ψυγείο για 1 ώρα πριν την προετοιμασία της ζύμης. Σε ένα μεγάλο σκεύος κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι. Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κυβάκια, το προσθέτουμε στο αλεύρι και δουλεύουμε το μείγμα γρήγορα με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα […]

Read More… from Κις Λορέν με Μπρόκολο

Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης

Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης Κόβετε τα μπισκότα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια και τα ρίχνετε σε μπολ. Προσθέτετε τις σταφίδες και τα φιστίκια Αιγίνης. Βάζετε σε μπαιν-μαρί τις σοκολάτες, το βούτυρο και τα γάλατα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αδειάζετε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε προσεκτικά. […]

Read More… from Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης

Παγωτό για παιδιά με φράουλες και μπισκότα

Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το γάλα ΔΕΛΤΑ Βλάχας, τη ζάχαρη άχνη και τον πουρέ φράουλας. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνετε τις φράουλες και τα μπισκότα και ανακατεύετε προσεκτικά. Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε […]

Read More… from Παγωτό για παιδιά με φράουλες και μπισκότα

Κουλουράκια με άρωμα μαστίχας

Κουλουράκια με άρωμα μαστίχας Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 2–3 λεπτά. Ρίχνετε ένα–ένα τα αβγά και όταν ενσωματωθούν προσθέτετε λίγο–λίγο το αλεύρι, το μπέικιν, το γάλα ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ και τη μαστίχα. Ζυμώνετε μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη που δεν θα κολλάει στα δάχτυλα. Πλάθετε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλετε […]

Read More… from Κουλουράκια με άρωμα μαστίχας

Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα εβαπορέ. Προσθέτετε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνετε τη ζύμη «να σταθεί» στο ψυγείο για 20-30 λεπτά. Πλάθετε μικρές μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας χώρο ανάμεσά τους γιατί […]

Read More… from Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας