Smoothie με Καρπούζι και Ρόφημα Αμυγδάλου

Καθαρίζουμε το καρπούζι, το κόβουμε σε μικρούς κύβους και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα κουκούτσια του. Ζυγίζουμε 300γρ. από το καθαρισμένο καρπούζι και το τοποθετούμε σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε το ρόφημα αμυγδάλου και χτυπάμε το Smoothie καρπουζιού μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες λάιμ και σερβίρουμε αμέσως το smoothie με καρπούζι. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Smoothie με Καρπούζι και Ρόφημα Αμυγδάλου

Vegan Σούπα με Σπαράγγια και Ρόφημα Αμυγδάλου

Vegan Σούπα με Σπαράγγια και Ρόφημα Αμυγδάλου Κόβουμε το σκληρό κάτω μέρος από τα σπαράγγια και με έναν αποφλοιωτή τα καθαρίζουμε περιμετρικά. Tip: κρατάμε ένα σπαράγγι από τις δύο άκρες του, το λυγίζουμε και στο σημείο που θα σπάσει κρατάμε το πάνω μέρος του και κόβουμε τα υπόλοιπα στο ίδιο σημείο. Κόβουμε τα σπαράγγια, το […]

Διαβάστε περισσότερα… from Vegan Σούπα με Σπαράγγια και Ρόφημα Αμυγδάλου

Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου

Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου Σε μία μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο με το αλεύρι και με ένα σύρμα ανακατεύουμε συνεχώς για 3-4 λεπτά σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε το μισό ρόφημα αμυγδάλου, ανακατεύοντας συνεχώς και μόλις σφίξει, προσθέτουμε το υπόλοιπο και συνεχίζουμε το έντονο ανακάτεμα για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η μπεσαμέλ […]

Διαβάστε περισσότερα… from Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου

Dutch Pancake με μήλα

Dutch Pancake με μήλα Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C στον αέρα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την καστανή ζάχαρη με την κανέλα. Σε ένα μεγάλο σκεύος χτυπάμε τα αυγά με το ρόφημα της βρώμης και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά τo μείγμα. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε 8 φέτες και αφαιρούμε τον […]

Διαβάστε περισσότερα… from Dutch Pancake με μήλα

Τούρτα Σοκολάτας με Φυτικό Ρόφημα Αμυγδάλου

Τούρτα Σοκολάτας με Φυτικό Ρόφημα Αμυγδάλου Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 °C στον αέρα. Στη βάση μίας στρογγυλής φόρμας 22 εκατοστών, τοποθετούμε μία λαδόκολλα για να μην κολλήσει το κέικ για την τούρτα σοκολάτας. Τα πλαϊνά της φόρμας τα βουτυρώνουμε ελαφρά με μαργαρίνη και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τη δεύτερη φόρμα. Tip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Τούρτα Σοκολάτας με Φυτικό Ρόφημα Αμυγδάλου

Πανακότα Καρύδας με Κουλί Φραγκοστάφυλο

Πανακότα Καρύδας με Κουλί Φραγκοστάφυλο Σε βαθύ πιάτο βάζουμε κρύο νερό και βυθίζουμε τα φύλλα ζελατίνης. Αφήνουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει για 5 λεπτά και παράλληλα προχωράμε τη συνταγή για την πανακότα καρύδας. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, προσθέτουμε το ρόφημα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα για να […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πανακότα Καρύδας με Κουλί Φραγκοστάφυλο

Πανακότα με ρόφημα αμυγδάλου και φλέικς καρύδας

Πανακότα με ρόφημα αμυγδάλου και φλέικς καρύδας Ζεσταίνετε το ρόφημα αμυγδάλου μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το αποσύρετε από τη φωτιά και το σουρώνετε. Ρίχνετε τα φύλλα ζελατίνης, αφού προηγουμένως τα μαλακώσετε σε κρύο νερό. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και ρίχνετε το λικέρ πικραμύγδαλο. Μοιράζετε την κρέμα σε 6 ατομικά φορμάκια […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πανακότα με ρόφημα αμυγδάλου και φλέικς καρύδας