Κρητικές σαρικόπιτες με κασέρι και φέτα

Κρητικές σαρικόπιτες με κασέρι και φέτα.

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε τα τυριά, το γιαούρτι και τον δυόσμο. Απλώνετε ένα χωριάτικο φύλλο στην επιφάνεια εργασίας και το αλείφετε με ελαιόλαδο. Τοποθετείτε 2 – 3 κ. σούπας γέμιση στο κέντρο σχηματίζοντας μια γραμμή κατά μήκος. Διπλώνετε ώστε να σχηματιστεί ένα μακρόστενο ρολό και το στρίβετε σχηματίζοντας ένα «σαρίκι».

Λαδώνετε την πίτα και την πασπαλίζετε με σουσάμι και μαυροκούκι. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία με την υπόλοιπη γέμιση και τα φύλλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.